Bliv elev på Ellevangskolen

Ellevangskolen er en ny skole. Derfor vil næste skoleår være præget af at vi skal

finde retning. Vi har lige nu to udviklingsområder: Vi vil finde retning på og beskrive vores værdier og visioner, så det står klart for os og for jer. Derudover sætter vi i gang med en arbejde med målstyret undervisning – som et led i den nye folkeskolereform.

Vores store skole er bygget op af 6 huse der er forbundet af gangarealer (du kan se et kort her). Husene fungerer næsten som små skoler i skolen. Her kan man boltre sig i undervisning og pauser eller tage en direkte udgang til skolens udearealer. Vi har også en dejlig kantine, hvor Christina og Sanne står for maden. Her kan man købe småbidder eller frokost til en billig penge.

Vi har også både en hal, en gymnastiksal og en svømmehal – foruden vores dejlige udearealer, som faktisk i anden halvdel af 2015 vil blive opdaterede. Vores omgivelser er rolige og smukke: Skolen er placeret med grønne omgivelser, Ellevang Kirke som nabo og med boligkvarterer rundt om.

Vores SFO hedder Dokken og Frihavnen.

Vi har ca. 960 elever fra 0.-9. klasse.

Ønsker du optagelse i:

Skal dit barn starte i børnehaveklasse er der central indskrivning. Du kan læse mere her: http://www.aarhus.dk/da/borger/familie-boern-og-unge/Skole/Skolestart/Indskrivning.aspx

Du kan læse mere om skoleindskrivning her

Ønsker du en skolestart eller skoleskifte for dit barn til Ellevangskolen på 1.-9. årgang, skal du udfylde skoleskiftansøgning og sende den til Ellevangskolen. I løbet af 14 dage vil du blive kontaktet af den pædagogiske leder. Såfremt der er plads til optag vil eleven og forældrene blive indkaldt til en indslusningssamtale, hvor lærerne præsenterer skolen og klassen, og hvor I som familie kan stille eventuelle spørgsmål.

Skemaet finder du her: http://www.aarhus.dk/da/borger/familie-boern-og-unge/Skole/Skolestart/Skoleskift.aspx

Har du brug for at vide mere kan du kontakte den pædagogiske leder Ditte Lyngby på [email protected]