Første skoledag!

Velkommen tilbage efter sommerferien!

Onsdag d. 10. august var det første skoledag også her på Ellevangskolen. For de fleste elever første skoledag efter en lang og velfortjent sommerferie, men for 0. klasserne var det deres allerførste skoledag.

Så herfra skal lyde et velkommen tilbage til alle jer der har holdt sommerferie og et stort velkommen til, til alle jer nye elever i 0. klasse!

Traditionen tro startede første skoledag med at alle elever fra 1. til 9. klasse mødtes i hallen, hvor Lisanette bød velkommen tilbage til alle eleverne. Vi sang også Ellevangsangen og Lisanette fortalte lidt om, at det på  Ellevangskolen er helt ok at prøve og måske også fejle engang i mellem, når man øver sig på at blive bedre . Hun fortalte også at Ellevangskolen havde fået en grundig og tiltrængt hovedrengøring i sommerferien, og at vi alle skulle hjælpe hinanden med at holde den ren og pæn nu.

Efter fællessamlingen for 1.-9. klasse skulle alle de nye 0. klasser mødes i hallen. På vej ind i hallen blev de modtaget af deres nye venskabsklasser der stod klar med flag og smil. Det virkede som om de nye 0. klasser var meget spændte på det hele. Med sig havde de deres forældre, som virkede lige så spændte J Ole Bro holdt en lille velkomsttale hvor han præsenterede pedellerne og resten af ledelsen. Der blev også delt lidt gaver ud til alle klasserne, f.eks. et flag til at sætte på bordet i klassen ved fødselsdage eller andre festlige lejligheder.

Efter velkomsten gik alle de nye elever med deres klasselærere ned i klassen, hvor de havde deres første skoledag, I mens sad alle forældrene og fik en kop kaffe op i hallen, og fik snakket godt med hinanden. Efter ca. 1,5 time, var første skoledag slut for de nye 0. klasser og de blev hentet af deres forældre i deres klasser.

Alt i alt var det en rigtig god første skoledag, så det tyder på at 2016/2017 bliver et fantastisk skoleår her på Ellevangskolen!

Første skoledag!

Robert Krak (pedel) den 01-07-2016
    Svømmesalen !
    Efter vi fik lukket vand ud af svømmebadet og fik beset skaderne på fliserne, er det blevet nødvendigt at skifte alle fliserne på alle sider. Nedbrydningsarbejdet begynder i uge 27, men desværre er der ingen murere der har tid til at sætte de nye fliser op før i uge 32.
    Det betyder derfor at svømmebadet formentligt er lukket hele august måned. Muligvis kan vi åbne den 22 august, men dette er afhængig af mange forskellige ting, så derfor indtil videre er det hele august måned.
    Beklager.
    Mvh Robert