Ren Ellevang

I dag mødtes alle eleverne i hallen, for at se verdenspremieren på musikvideoen Ren Ellevang!

Videoen er vores nye slagsang, i det store projekt vi har sat i gang, med at gøre Ellevangskolen til en ren og rar skole at være på.

Til en verdenspremiere, dukker pressen selvfølgelig op, og det skete også her, hvor et TV-hold fra DR-Ultra kom og lavede et indslag om vores projekt og om videoen.

I kan se indslaget på linket herunder, det starter ca. 6 minutter inde:

Selve videoen er også et kig værd, faktisk så meget at den lige nu ligger på forsiden af DR Ultras hjemmeside, så der skal lyde en opfordring herfra, til lige klikke på linket herunder, og se den fantastiske video!

Tilbage er kun at sige…

Jeg vil holde min skole ren, uh uh uh, den skal være pæn smiley

Ren Ellevang

• 30-09-2016
    -14:00
    6.V på lejrskole i Dyngby · 6V
  • 04-10-2016
    Frivillig skole/hjem-samtaler i 9.E · 9E
  • 06-10-2016
    "Villads fra Valby" i Musikhuset · 1V · 1X
    Lisanette Qvortrup (skoleleder og pæd. leder 4.-6. årg.) den 30-09-2016

Hermed en lille oversigt over, hvad der foregår på skolen på forskønnelsesdagen:

Forskønnelsesdagen afvikles på tirsdag d. 4. Oktober som er en dag med alternative aktiviteter. Her er et samlet overblik over, hvad der foregår på hele skolen denne dag.

F-hus(indskoling): Kunstner fra Børnekulturhuset kommer og arbejder med børn og voksne i huset.

G-hus(indskoling): Grønne guide om affaldssortering, samt opsamling af affald med brug af affaldshapsere købt i Silvan. Der skal også produceres en frise.

C-hus(mellemtrin): Produktion af Poul Grenes inspirerede malerier på pap-plader, samt oprydning og turnering.

B-hus(mellemtrin): Workshops med malerier, oprydning ude og inde, langsigtet planlægning af projekter med elevinddragelse.

7. årgang: Cykelparkering – hvordan får vi gjort det bedre?

8.årgang: Silvanprojekt – forskønnelse af atriumgård i A-hus, streetartkunstnere til udendørs malerier på store flader, udendørsmøbler.

9.årgang: Blandet, men herunder dokumentation af dagen