Velkommen til Ellevangskolen!

Pilotprojekt på Train

Mandag d. 4. april afsluttede Ellevangskolen, i samarbejde med spillestedet Train, et pilotprojekt med et brag af en koncert for 5. årgang. Klassernes lærere, familier og venner var også inviteret.

Eleverne på 6. årgang og valgholdet prøvede for første gang at spille på en rigtig scene med røgmaskiner og professionel lys og lyd. Det var en stor oplevelse for alle de medvirkende.

Det er første gang, at skolen deltager i projektet, men bestemt ikke sidste gang! Forløbet startede i oktober måned med en rigtig rockkoncert med upcoming-bandet "The boy that got away". Siden har skolens valghold været på rundvisning på Train, og så altså denne afslutning med koncertdagen for skolens elever.

Vi glæder os til at gentage successen næste skoleår!

Fernisering A-hus

• 28-05-2016
    Pædagogisk dag (Hallen lukket for brugere) ·
  • 31-05-2016
  • 01-06-2016
  • 02-06-2016
Ingen aktuelle opslag

Rynkebyløbet 2016

Ellevangskolen indsamlede rekordbeløb til Rynkebyløbet!

Da 7.500 aarhusianske elever sammen med elever fra hele landet 18. marts løb det velgørende Rynkebyløbet for børn med kræft, var Ellevangskolens 900 elever dygtigst til at løbe penge ind.

Et stort engagement, flid og ikke mindst oplagte løbeben resulterede i, at eleverne kan aflevere 215.880 kroner, som går ubeskåret til velgørende arbejde for kræftsyge børn. Beløbet er det højeste beløb, en skole har indsamlet i hele landet!

Rynkebyløbet, der er Danmarks største velgørenhedsløb, har været et fælles projekt for hele skolen, og elever og medarbejdere har oplevet rigtig god stemning og fællesskabsånd om projektet. Eksempelvis konkurrerede en 5. klasse om flødeboller (hvem kunne skaffe flest sponsorer, hvem kunne løbe flest kilometer) og på den måde fik samlet 15.700 kr. En elev fra 4. klasse viste kampånd ved at møde op til løbet, selvom hun havde været syg hele ugen. Hun løb otte kilometer.

Det flotte resultat markeres torsdag den 28. april kl. 10.00-10.30 ved et fællesarrangement for alle skolens elever, hvor skolen offentliggør resultatet for elever og fejrer den gruppe elever, som har stået for organiseringen. (Et udskolingshold, som har haft et valgfag omkring events).

I forbindelse med arrangementet sender elever og medarbejdere samtidig en hilsen til en af skolens elever, der i øjeblikket gennemgår en kræftbehandling.

----------------------------------------------------------

Sponsorater til Rynkebyløbet 2016

Team Rynkeby Skoleløbet er Danmarks største velgørenhedsløb, hvor skoleelever fra hele landet løber for at samle penge ind til Børnecancerfonden.

Alle pengene elever samler ind, går ubeskåret til Børnecancerfonden.

Herunder er en liste, med de største sponsorer til Rynkebyløbet 2016 på Ellevangskolen, der skal lyde en stor tak for støtten til dem og også en stor tak, til alle de mindre sponsorater som også støtter Rynkebyløbet 2016.

Store sponsorer til Rynkebyløbet 2016 - Ellevangskolen:

• Advokaterne på Torvet 500 kr.
  • Baltic A/S: 1.000 kr.
  • Bendt Hansen og Sønner A/S 1.000 kr.
  • Kiwi Egå: 1.000 stk. frugt
  • Mackies Pizza: 1.000 kr.
  • M og M Computer: 500 kr.
  • Roland Marketing: 5.000 kr.
  • Todbjerg Busser A/S: 1.000 kr.
  • Tømrermester Mikkel Korsbjerg Aps: 300 kr.