Vi holder sommerferie fra og med uge 27 - 32.

Se kontakt til skolen i ferieperioden her

Vi ses igen mandag den 13. august 2018

forår 2018

• 24-08-2018
    Sejlads ved Kaløvig · 9EA
    Lisanette Asbjørn Qvortrup den 25-05-2018
    Sæt kryds i familiens kalender torsdag d. 6. september!!!!

Sidste Ellevangfestuge var en bragende succes med langt over 1000 besøgende forældre, bedsteforældre og borgere fra lokalområdet.
    Derfor er det en stor glæde, at vi kan meddele, at den næste Ellevangfestuge er på vej.
    Temaet for Ellevangfestugen denne gang er klodens kontinenter og ligesom sidste gang vil der være et væld af optræden, produkter, aktiviteter og mad. Altsammen lavet af eleverne med udgangspunkt i temaet.
    Eleverne arbejder hele ugen med at forberede aftenen – det eneste du skal gøre er at sætte kryds i familiens kalender Torsdag d. 6. september kl. 16 – 19.
    Du må gerne invitere søskende, bedsteforældre og andre med til festlighederne.
    Vi glæder os voldsomt til at se jer alle 😊

Marianne Jeffers Toftdal (adm. medarbejder) den 21-02-2017
    Hjælp os med at blive bedre!

Opdager du døde links, uopdateret information m.m. her på hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte Ellevangskolen på [email protected]