Vi ses til august!

Sommer

Ellevangskolen holder sommerferie indtil 11. august - men det betyder så langt fra, at der er stille. Mens eleverne slapper af, arbejder håndværkerne på fuldt tryk med at blive færdige med ombygningerne på skolen. I hvert fald de mest larmende dele!

Vi har sagt farvel til vores kære afgangsklasser, på gensyn til resten - og vi glæder os til at hilse på de nye 0. klasser. God sommerferie til alle!

Cathrine Gamst den 27-05-2014
    Kære forældre

Stormødet i aftes om folkeskolereformen fik et rigtigt flot fremmøde - det var dejligt at se så mange af jer.

Som lovet, er her præsentationen fra mødet til støtte for hukommelsen - eller til at informere sig om mødets væsentligste indhold, hvis man var iblandt dem, der ikke nåede at komme med.